Ce sunt Perlele Shell Pearls

Ce sunt Perlele Shell Pearls
Perlele Shell Pearls, cunoscute și sub denumirea de perle de scoică, sunt perle realizate in laborator; ele pot oferi o alternativă atractivă și durabilă la perlele naturale.

Sideful este colectat și apoi pulverizat, combinat cu alte materiale pentru a forma perla. Suprafața exterioară este acoperită și finisată pentru a obține lustrul specific al perlelor.
 

Personal, nu consider că perla Shell Pearl este o perla falsă, deoarece este fabricată folosind aceleași ingrediente ca perlele de cultură.
Astfel, aceasta poate fi comparată cu pietrele prețioase sintetice create în laborator.

Perlele Shell Pearls pot fi găsite într-o varietate de culori și dimensiuni, ceea ce le face potrivite pentru o gamă largă de bijuterii, de la cercei și coliere la brățări și pandantive. Deoarece sunt mai accesibile decât perlele naturale de buna calitate, acestea sunt o opțiune populară pentru femeile care doresc bijuterii elegante și sofisticate, dar nu doresc să cheltuiască o avere pe perlele autentice.


De asemenea, perlele Shell Pearls sunt și durabile și rezistente la deteriorare. Acestea nu se decolorează, nu se pătează și nu se zgârie ușor, făcându-le ideale pentru a fi purtate zilnic. Cu toate acestea, este important să le protejați de obiecte aspre sau chimicale dure pentru a menține strălucirea lor timp îndelungat.

Un alt avantaj al perlelor Shell Pearls este că acestea sunt mai ușoare decât perlele naturale, făcându-le mai confortabile pentru a fi purtate timp îndelungat. De asemenea, acestea nu necesită o întreținere specială, fiind suficientă ștergerea lor cu un șervețel moale pentru a le menține curate.

În concluzie, perlele Shell Pearls sunt o alternativă atractivă și durabilă la perlele naturale. Acestea oferă o varietate de culori și dimensiuni, sunt mai accesibile și sunt mai ușoare decât perlele naturale. Dacă doriți să vă completați colecția de bijuterii cu un element elegant și sofisticat, dar la un preț accesibil, perlele Shell Pearls sunt o alegere excelentă.


 

Suport clienti Relatii cu clientii: 9-16 luni-vineri

0786146142 contact@pinky.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!