Bucle infasurate dublu sau triplu

Bucle infasurate dublu sau triplu
“Wire-wrapping” este o metoda in confectionarea de bijuterii cu ajutorul sarmei si anumitor unelte si instrumente. Prin aceasta metoda, putem confectiona cercei si bratari.
Imi place mult sa folosesc buclele duble pentru ca sunt foarte rezistente si sigure.
Materiale:
Sarma – aproximativ 10 cm;
Imi place sa folosesc sarma de 0,8 mm (20 G).
O margea de orice alta forma, eu am folosit rotunda;
Cleste “round nose”
Cleste pentru taiat
Cleste “bent nose”Instructiuni:
1. Se indoaie 3 cm de sarma cu ajutorul clestelui “round nose” astfel incat sa se formeze un unghi drept.2. Partea mai scurta a sarmei se rasuceste o data in jurul clestelui, pana se formeaza o bucla.3. Cu clestele “round nose” intr-o mana se prinde bucla, iar cu clestele bent nose in cealalta, partea mai mica a sarmei se infasoara de 2-3 ori in jurul sarmei mai lungi.

Si asa, ati reusit sa faceti prima bucla dubla!Se taie excesul de sarma.4. Se introduce margeaua si cu ajutorul clestelui “round nose” se indoaie sarma ramasa astfel incat sa formeze un unghi drept. Observati cum clestele meu are liniute facute de mine cu marker-ul. Acest lucru ma ajuta sa am de fiecare data aceeasi marime de bucle.5. Unghiul drept astel format, se muta pozitia clestelui de la sarma mai aproape de margea, la sarma indoita. Ca in urmatoarea fotografie:6. La fel ca in pasul 3, cu ajutorul celor 2 clesti, “round nose” si “bent nose” se infasoara si cealalta bucla. Aveti grija sa rasuciti sarma tot de 2-3 ori astfel incat buclele sa fie la fel.


@pinkydreambeads

Wirewrapping a pearl bracelet. ##wirewrappedjewelry ##howtowirewrapp ##wirewrappedjewelry

♬ Supalonely (feat. Gus Dapperton) - BENEE

Suport clienti Relatii cu clientii: 9-16 luni-vineri

0786146142 contact@pinky.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!