Sarma de cupru folosita in realizarea de bijuterii handmade

Sarma de cupru folosita in realizarea de bijuterii handmade
 
Sarma de cupru pentru bijuterii handmade are o nuanță roz și este extrem de maleabilă, fiind potrivită pentru proiecte simple sau complexe.
Culoarea sa atractivă face ca mulți oameni să o prefere.
De asemenea, poate fi oxidată pentru a crea un aspect vintage. Este o alternativa mai accesibila ca pret fata de sarma de argint sau aur,
fiind perfecta pentru cei care incep sa isi creeze bijuterii handmade.
În plus, sarma de cupru mai groasă poate fi folosită ca bază pentru brățări, de exemplu.


In magazinul Pinky.ro, veti gasi sama de modelaj din cupru, disponibila fie in forma neplacata, fie placata cu diferite metale si culori.

Sarma de cupru bare, netratata,  este disponibila in diverse grosimi si poate fi oxidata, acest proces va conduce la schimbarea culorii sarmei in timp, creand astfel un aspect vintage pentru designul bijuteriilor.

Sarma de cupru Non Tarnish - tratata impotriva oxidarii, de culoare roz,  cu ea veti putea creea bijuterii superbe si feminine.Sarma de cupru placata cu argint Non Tarnish - tratata impotriva oxidarii, este varianta economica a sarmei din argint.

Sarma de cupru GILT Non Tarnish - de culoare aurie, tratata impotriva oxidarii, este varianta economica a sarmei din aur sau placata cu aur. 

Suport clienti Relatii cu clientii: 9-16 luni-vineri

0786146142 contact@pinky.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!